Videó beillesztése a bejegyzésekhez vagy modulba

A vidómegosztókra feltöltött tartalmak nagy része szabadon használható, beágyazható blogba, weboldalba.
Ha szeretnél videót közzétenni blogod valamely bejegyzésében, nagyon könnyen megteheted, ha megkeresed a beágyazni kívánt tartalom Embed (beágyaz) kódját.

Miután megvan a kód, bal egérgombbal ráklikkelsz a kódra – ezzel kijelölöd az egészet és Ctrl+C billentyűkombinációval a vágólapra másolod azt.

A következő lépés a kód beillesztése a bejegyzésbe, vagy modulba. Bejegyzésbe a bejegyzés-szerkesztővel lehet beilleszteni a videót úgy, hogy egyszerűen beilleszted az Embed kódot a szerkesztőbe. Ha írás üzemmódban illeszted be és az Előnézetre klikkelsz láthatod, hogy megjelenik a beilleszteni kívánt videó.


A következő lépés a lejátszó méreteinek beállítása Html-kód szerkesztése üzemmódban:

Mivel a videó lejátszók méretben különböznek és nem passzolnak a blog vagy modul méreteihez, meg kell változtatni annak magasságát és szélességét. Ezt a “width” (szélesség) és “height” (magasság) paramétereinek megváltoztatásával érhetjük el.

5 megjegyzés :

Süni írta... [Válasz erre...]

Koszonom a hasznos infot :) Mar vagy fel oraja kuzdok vele. Gozom sem volt hogy kezdjek hozza, de a leirasbol fel perc alatt sikerult :)

ÉvaZsuzsanna írta... [Válasz erre...]

Míg élünk tanulunk, köszönet!

cipruska írta... [Válasz erre...]

Köszönöm a sok értékes információt, nagyon sokat segítettél.

Baba mama jóga írta... [Válasz erre...]

Kedves Marcsi!
Sajnos nekem nem egyértelműek az infók és nem sikerül videót beillesztenem a bejegyzések közzé.Tudnál ebben segíteni?Nem értem,hogy milyen kódról beszélsz az előző kérdezőkhöz stb.
Nagyon köszönöm.M

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@Baba mama jóga

Felraktam egy új bejegyzést, remélem tudtam segíteni.
Hogyan küldhetsz Youtube videót bejegyzésként a blogodba