Internetes pénzkeresés blogokkal

Ha nincs saját honlapod, vagy blogod, kizártnak tartom, hogy a rohamosan fejlődő világunkban pénzt tudjál keresni az interneten. Az információk áramlása olyan nagy mértékben felgyorsult, fel kell fejlődni hozzá.
A blog  ingyenes, van erre is több helyen lehetőség, de még mindig legnépszerűbb a blogspot,  a saját elképzeléseidnek megfelelően alakíthatod, a saját reklámjaidat rakhatod ki, amit Te látsz jónak, hatásosnak.
Ha szeretnél pénzt keresni, a legjobb otthoni munka, internetes munka a blogolás, nem kell pénzt befektetni, és sokat kereshetsz.
A blogokban rejlő marketing lehetőség pedig hatalmas, az internetes pénzkereseti lehetőség úgy szintén.

KATTINTS IDE!

4 megjegyzés :

faterka írta... [Válasz erre...]

Kedves Marcsi!

Bejegyzésed már több mint két éve készült és véletlenül pont akkor találtam rá amikor blogolással kapcsolatos problémám van.
Egy éve még azt se tudtam, hogy a blogot eszik vagy isszák. Aztán januárban hosszabb gondolkodás után megrendeltem az Apróhirdető blogbirodalom c. E-könyvet. Eljutottam odáig, hogy csináltam nyolc hirdető blogot, blogonként több bejegyzést is. egyelőre még csak kézi, tehát nem automatikus módszerrel. Használom a linktárat is meg a statcountert is. Így nyomon tudom követni blogjaim látogatottságát is. Két blog témakör a többihez képest már ebben az első hónapban 40-50 látogatót hozott. Itt határoztam el, hogy regisztrálok az Adsense szolgáltatásra, hogy pénzt keressek, hiszen ezért rendeltem meg az E-könyvet. Arról viszont egy szó sem esik, hogy egy órán belül elutasíthatják a jelentkezésem.

Ezt írták: "Jelentkezésének áttekintése után szakembereink megállapították, hogy nem felel meg a követelményeknek, ezért nem tudjuk elfogadni jelentkezését.
Vannak bizonyos szabályaink, amelyek biztosítják a Google hirdetések hatékonyságát hirdetőinknek és megjelenítőinknek.
Ahogy programunk növekszik, lehetséges, hogy a jövőben majd szélesebb tartalmi körre is ki tudjuk terjeszteni programunkat."

Vagyis a tartalommal van baj? Azt nem én találtam ki. Ha viszont az apró blog nem minőségi tartalom akkor az egész e-könyv hiábavalóság sok pénzért.
Ha a blogom működőképes és a hirdetőblogok tematikus gyűjtését és közzétételét nem tiltja semmi miért utasítanak el, ráadásul indoklás nélkül? Úgy elkenődtem mint kenyéren a vaj. Kárba veszettnek érzem a belefektetett időt de főleg a pénzt. Innentől kezdve nem érdemes foglalkoznom tovább vele. Milliókat én se reméltem de némi kis mellékjövedelmet azért igen.
Kérlek írd meg mi lehet a probléma, mit csinálok rosszul. Lehetőleg a kezdők nyelvén.
Megadom itt a blogom URL-jét. Kipróbáltam, erre kattintva a keresőben minden blogom megjelenik.
http://faterka-blogspot.com
Lehet, hogy a jelentkezési lapon elgépeltem az URL-t, vagy lehagytam valamit? Érdemes-e újra jelentkezni vagy veszett fejsze, ha már egyszer lepattintottak.
Várom válaszod de szívesen veszem más tapasztalt blogger tanácsát is.

Üdvözlettel: Faterka

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@faterka
Természetesen apróbloggal nem lehet jelentkezni az Adsense programba, ezek a blogok a hirdetések megjelenítésére alkalmasak, de a tanfolyamon Ádám ezt is megmutatta, hogyan kell jelentkezni. Na és ilyen kevés látogató nem elég, hogy pénzt keress. Van rá mód, hogy jelentkezz újra, de valaki más nevén, mert ha egyszer elutasítottak, nagy a valószínűsége, hogy nem fogadnak, sőt biztos. A blogjaiddal is vannak problémák, ugyanis nem érhető el az apróhirdető oldal, de itt többet erről nem is írnék, de ha akarod, szívesen segítek, mert hidd el, nagyon jó pénzkereseti lehetőség.
Email címem: nmarina68@gmail.com

Zsombor írta... [Válasz erre...]

http://allthegalaxy.blogspot.com/

Szia !
Szerinted már elég jó a blogom ahhoz, hogy elküldjem a Googlenek hirdetési felületnek.
[Két és félhete nyitotttam és elég sokan megnézték már ]

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@Zsombor

Ha én lennék az AdSense, én biztos elfogadnám, de sajnos nem tudom miért utasítanak el mostanában nagyon sokakat. Egy domain név nem ártana. pl: www.zsombor.net