Ha pénzt akarsz keresni a blogoddal

Van aki csak időtöltésből, a saját maga és szűkebb környezete számára ír blogot, de én most a pénzkeresésről fogok írni egy keveset.
Tudtad, hogy Amerikában 452.000 ember él blogolásból?- ugye nem, mivel nálunk az online vállalkozás még nagyon gyerekcipőben jár, pedig a blogolásban hihetetlen nagy pénzkereseti lehetőség rejlik, ha pénzt akarsz keresni.
Az angol nyelvismeret elterjedésével, a rengeteg neten elérhető tanfolyammal, infótermékkel egy bizonyos megélhetési szintet a blogolással nálunk is könnyen el lehet érni.
Mára már elég sokan blogolnak megélhetési célból, de hogy olyan nagyon sok pénzt keresne valaki nálunk, arról még nem hallottam.
Megfigyeléseimre az eddigi tapasztalataimra tudok csak hivatkozni, amikor azt mondom, itt is az a baj, mint az életünk bármely más területén, nem figyelünk egymásra.
„Bármit elérhetsz az életben, ha segítesz másoknak elérni, amit ők akarnak.” – nekem ez a mottóm, eszerint próbálom rendezni a dolgaimat.
Mit értek ezalatt?- ha rátalálsz egy olyan blogra, ami számodra érdekes, küld el pár barátodnak, linkelj rá, mert ugye Te sem sértődnél meg, ha Veled ugyanezt teszi valaki?
Szerezz sok látogatót, ez is egyik feltétele, sőt a legfontosabb, hogy sikeres lehessél. Ismerkedj közösségi portálokon, IWIW, Facebook, Twitter, de ne a mennyiség legyen fontos, inkább a minőség, keresd a hasonló érdeklődésű embereket.
Oszd meg a tudásodat, véleményedet másokkal, jelentkezz be rendszeres olvasónak a Neked tetsző blogokba, tegyél megjegyzéseket, közben Te is fejlődsz, még élvezni is fogod, és ezáltal sokkal boldogabb leszel.
Remélem érted, miről beszélek, de ha nem tiszta a kép, ne fogd vissza magad, mindenkinek válaszolok, ezáltal én is jobban ki tudok bontakozni.
Jó blogolást!

2 megjegyzés :

InHungary - by vikci írta... [Válasz erre...]

Köszi a tippeket!
InHungary

Aata írta... [Válasz erre...]

Nagyon egyet tudok érteni a leírtakkal. Én tegnap kerestem meg az első 0,1 eurómat, pedig csak 2 napja él a blogom! :D