Post, vagyis egy bejegyzés előre helyezése a blogban

Egy ismrősöm levélben való kérésére teszem közzé ezt a postot, ugyanis azt szeretné, ha egy bejegyzése legalább az első lenne.
Valójában nincs sok jelentősége, azért blog a neve, mert folyamatos, de erre is van megoldás, egy kis trükközéssel megoldható.
Írd meg a bejegyzést, tedd közzé, ahogy mindig szoktad, és menjél vissza az irányítópultra, itt a Bejegyzés fülön a Bejegyzés szerkesztése, nyisd meg a bejegyzésed szerkesztőjét, alul találod a következőt, Bejegyzés beállításai, erre kattintva beállítod a dátumot egy későbbi időpontra, ahogyan gondolod, utána bármennyi bejegyzést írhatsz, mindegyik alá fog kerülni, azután csak tedd újra közzé, ennyi az egész.
Ezzel a módszerrel bármelyik bejegyzéseddel tudsz trükközni.
Most nézd meg képekben is, és hajrá!

2 megjegyzés :

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Kedves Marcsi, tegnapi megjegyzésem azt hiszem elszállt, próbálkozom megint. Szóval azt szeretném kérdezni, mint totál kezdő, hogy: -lehet-e visszamenőleges dátummal blog bejegyzést készíteni? (pl.: amit ma írok, februári 2-vel szeretném megjeleníteni), -milyen lehetőség van arra, hogy a blogon szeretnék a fő bejegyzések mellett egy bizonyos témáról külön bejegyzéseket készíteni? (pl.: azok a bejegyzések, amiket mondjuk a gyereknevelésről írok, külön jelenjenek meg, (vagy ehhez egy másik blogot kell indítani?) - lehet-e a blogon keresztül értékesíteni (pl.: táskakészítő vagyok és a blogon keresztül is szeretnék értékesíteni), persze nem webáruházat akarok létrehozni rendelési felülettel, csak megjeleníteni a termékeket mondjuk árral, a rendelés meg talán mehetne e-mail címen vagy telefonszámon keresztül, a lényeg, hogy használható-e egy ilyen ingyenes blog pénzkereseti tevékenységre, nem ütközik-e valamilyen jogi szabályozásba szerinted? Köszönöm, ha válaszolsz, szia, Viki

Marcsi írta... [Válasz erre...]

Szia Viki, nagyon is alkalmas a blog pénzkereset tevékenységre. Tudom mire gondolsz, lehet a blogon is oldalakat létrehozni, de sokkal többet ér a mindig új bejegyzés, így frissül a blog. Az a jó, ha a blog csak egy témáról szól, pl add neki azt nevet, hogy táska blog, gondolom, több táskát készítesz, úgy értem több fajtát, mindegyikről írsz egy új bejegyzést, raksz fel róla képet. Az ilyen blogokat nagyon szereti a Google, és ha mindent úgy csinálsz, ahogy kell, 1 hónap múlva már elől lehetsz a keresőkbe, és biztos siker. Remélem érthető voltam, ha mégsem menne, írj az email címemre.
nmarina68@gmail.com