Tetszik gomb a bloggerben

Ha szeretnéd, hogy a Facebook Tetszik gomb minden bejegyzésed alján ott legyen, a következőt kell tenned. Menj a sablon fülre, majd a HTML-kód szerkesztése.

Ezt találod:

A HTML-tartalom közvetlen szerkesztése hatással lehet egyes funkciók működésére, és csak tapasztalt felhasználóknak ajánlott. A sablon HTML-változatának szerkesztése kiszámíthatatlan befolyással lehet más Blogger-funkciókra. Azt javasoljuk, hogy először használd a Sablontervezőt, amelynek Speciális szakaszában lehetőséged van stíluslap (CSS) hozzáadására.


Kattints a Folytatás gombra, jelöld be Vezérlősablonok kibontása melletti négyzetet.

Keresd meg ezt a részt a sablonba.

class='post-header-line-1'>

Használd hozzá a Ctrl ÷F billentyűket

A fenti kód után illeszd be ezt:

 <script>
document.write('&lt;iframe src=&quot;http://www.facebook.com/plugins/like.php?href=<data:post.url/>&amp;layout=standard&amp;show_faces=true&amp;width=450&amp;action=like&amp;font=verdana&amp;colorscheme=light&quot; scrolling=&quot;no&quot; frameborder=&quot;0&quot; allowTransparency=&quot;true&quot; style=&quot;border:none; overflow:hidden; width:450px; height:80px&quot;&gt;&lt;/iframe&gt;');
</script> 
Ha nem megfelelőek a méretek, írd át a számokat, width= szélesség, height= magasság.

Ha így illeszted be, közvetlenül a post címe alatt lesz, ha a bejegyzés alsó részére szeretnéd, akkor a fenti kódot szúrd be a data:post.body után.3 megjegyzés :

Kriszty írta... [Válasz erre...]

én ezt nem tudom kimásolni, de nem is ez lenne a kérdésem.
Új designt adtam a blogomnak, mire eltűnt a követőim kicsi képe és a "követés" gombom. Mi lehet az oka? Visszaállítani nem tudom. Tudsz valami okosat mondani?
Kriszti
http://kriszti-maci.blogspot.com/

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@Kriszty

Az új design feltöltésekor meg kell tartani a régi modulokat, erre rá is kérdez és meg kell erősíteni. Nem tudom, hol volt a követő gombod, ha a modulokban, akkor bizonyára törölted. Ennyi baj legyen, csinálj egy másik gombot. Nem értem, miért nem tudod kimásolni a HTML kódot, csak át kell koppintani és kész, nem kellenek hozzá billentyűk sem, elég az egér.

Kriszty írta... [Válasz erre...]

megpróbálom explorerrel, talán úgy jó lesz.
A követő gombom és a kis ikonok visszaálltak. Nem töröltem, ezt tudtam is, ezért nem értettem. Azért köszi.