Oldalak hozzáadása a blogodhoz

Nemcsak bejegyzés oldalakat készíthetünk, hanem létrehozhatunk oldalakat, akár egy honlapon. Szerkeszthetünk bemutatkozó oldalt, kapcsolat űrlapot, a lehetőségek tárháza csak az ötleteidtől függ. Összesen 20 oldalt hozhatsz létre, csak a főoldal mindig a legújabb bejegyzésoldaladra fog mutatni. Ehhez az kell, hogy ne a főoldalon, hanem itt lépjél be a szerkesztőbe, az irányítópulton találsz olyat, hogy oldalak szerkesztése, tulajdonképpen ez egy modul, és ha  felülre,  vagy akár oldalra húzod, úgy néznek ki, mint a menüpontok.

6 megjegyzés :

Flora írta... [Válasz erre...]

Kedves Marcsi! Én egy úgynevezett "kezdőoldalt" szeretnék a blogomon beállítani, (amin az üdvözlésen kívül nincs más...mint pl. ez az oldal http://www.bindingforce.com/) azonban nem tudom h blogspoton ezt meg lehet a oldani. előre is köszönet a segítségért!

Szmöre írta... [Válasz erre...]

Kedves Marcsi!

Az én blogspotomon nem jelennek meg az oldalak. Több blogspotom is van, a többin sikerült létrehozni, ezen nem. A tervezés menüpontban nem látom ezt a modult, de a Modulok hozzáadásánál azt írja, hogy már hozzáadtam. Mi lehet a baj? Segítségedet előre is köszönöm!

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@Szmöre
Szia, a Bejegyzések, Oldalak szerkesztése, ott találod.

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@Flora
Hát ezt én még nem próbáltam, de olyat lehet csinálni, hogy a szövegszerkesztő alján az időt úgy állítod be, hogy mindig ez a bejegyzés jöjjön be elsőnek. Más megoldást nem tudok sajna.

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Szia!

Aztán ezeken az oldalakon csak egy bejegyzést lehet elhelyezni? Hogy oldható meg, hogy oylan oldalakat, füleket csatoljak a blogomhoz, amiben szintén több bejegyzést tehetek?

Érthető mit zagyválok?

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@Névtelen
Hát......ezt tényleg nem értem:)