Szövegdoboz, textbox készítése

Bejegyzésekbe, akár oldalsávban helyezhetünk el szövegdobozt, amelyet olyan  szélességű és magasságúra készíthetjük, amekkora helyet szánunk rá. leginkább olyankor alkalmazzuk,  amikor a bejegyzésbe vagy a modulba kódrészleteket rakunk, és ezeket  gördítősávos dobozokba helyezzük.Ha a bejegyzésbe akarjuk tenni, váltsunk át HTML kód szerkesztése írásmódra,  majd kattintsunk a bejegyzés beállításaira.


Ezután írd be így:

<textarea cols="20" name="textarea" rows="20"
wrap="VIRTUAL"y
Ide írd be a kódrészletet vagy szöveget.
</textarea>

Ha az oldalsávban akarod elhelyezni, akkor a fenti kódot másold be HTML/Javascript
modulba. 
A méretek: a "cols" a szélesség, a "rows" a hosszúság, tudod javítani a számokat.


8 megjegyzés :

Évi írta... [Válasz erre...]

Kedves Tulajdonos!

Remélem, olvasod a hozzászólásom. Van egy kis problémám a blogspottal, vagy tkp. nem is tudom, mi okozza a gondot. 1-2 hete próbálok feliratkozni egy blogra rendszeres olvasónak. Úgy tűnik, fel is iratkozom, de aztán mindig újra és újra fel kell, mert nem jelenik meg a rendszeresen olvasottak között. Ugyanez az eset tegnap még 3 másik bloggal előfordult. Mit tehetek? Előre is köszönöm a segítséged!

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@Évi

Szia Évi!

Látom, hogy rendszeres olvasó vagy jó pár blogban már, így a bejelentkezés nem jelenthet gondot.Inkább a blogspot produkál néha furcsa dolgokat, többször kell próbálkozni a bejelentkezéssel, jobbat én sem tudok.

Raindrop írta... [Válasz erre...]

Szia Marcsi!

Segíts nekem légyszíves!
A barátnőmnek szerettem volna nyitni egy blogot, de a saját fiókom alatt nyitottam meg, és hát most hozzám rendelte a blogspot.
Én gyorsan kitöröltem, hogy tudja a nevet újra regisztrálni, de most 90 napig nem engedi újra.
Nincs erre esetleg valami megoldás? Nem lehet írni valakinek, hogy egy másik email-t rendeljen hozzá?
Teljesen tanácstalan vagyok.

Köszönöm előre is a segítséged!

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@Raindrop
Szia!

Kellett volna csinálnod a barátnődnek egy másik fiókot, de ha ő nem szerkeszti tovább a blogot, akkor nem gond, hogy kinek az email címével lehet belépni. A törölt blog vissza vonható, felesleges másikat írni, főleg ha sok minden volt benne. Ha úgy döntesz, mégis csinálsz másik blogot, akkor át tudod másolni, és csak utána töröld. Remélem, tudtam segíteni.

Baba mama jóga írta... [Válasz erre...]

Kedves Marcsi!!!
Én ugyan úgy szeretnék megjeleníteni egy menü sort felül mint te,ahol írod,hogy főoldal,pénzkeresési lehetőség stb.Sajnos nekem nem sikerült eddig.Nagyon köszönöm.Moncsi

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@Baba mama jóga

Az irányítópulton keresd a Bejegyzések menüt, alatta kattints az Oldalak szerkesztése menüpontra, és ott tudsz létrehozni több oldalt is, a modult pedig húzhatod felülre, oldalra. Ha nem sikerül, szólj és felrakom képekben.

Raindrop írta... [Válasz erre...]

Szia Marcsi!
Megint én vagyok.
Hát szóval a 90 nap lejárt a blog törlése óta, és még mindig nem engedi újra regisztrálni azt a nevet a blogspot. Szerinted ennek mi az oka?

Köszönöm előre is a segítséged!

Marcsi írta... [Válasz erre...]

@Raindrop
Szia!

Valószínű, hogy lefoglalták már azt nevet, más okosat nem tudok írni.