Blogspot sablon feltöltése a blogger új kezelőfelületén

Merőben más és sokkal jobb lett a blogger kezelő felülete, de néha előfordul, hogy nehezen igazodunk ki rajta. Régóta használhatjuk a sablonszerkesztőt, de mégsem vagyunk elégedettek, mindig mást, valami új sablont szeretnénk, főleg olyanok, akik csupán kedvtelésből blogolnak.
Továbbra is itt szoktam nézegetni a sablonokat, hiszen mindig frissül újabbakkal.
Lépésről lépésre leírom, milyen lépéseket kell megtenned, hogy új sablonod legyen. Miután kiválasztottad a sablon, mindig a Demo- ra kattintva nézheted meg teljes egészében, ha tetszik, kattintsa Download gombra.


Számítógépünkre XML fileként tudjuk letölteni, csomagoljuk ki, majd menjünk az irányító pulton a blogger beállításokra, mivel csak a régi kezelő felületen tudjuk egyenlőre feltölteni a sablonunkat, 2.kép.
A régi kezelőfelületre vissza térve menjünk a Tervezés menüpontra, utána  a HTML-kód szerkesztése, és tallózással töltsük fel az új sablont, előtte érdemes letölteni a jelen lévő sablont, mert nem biztos, hogy tetszeni fog az új, és ne vesszen el semmi. Modulok megtartása, kattint rá és meg is vagyunk. Reméljük hogy a közeljövőben az új kezelő felületen is lesz lehetőség erre. Várjuk!!!1 megjegyzés :

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Köszi ezt a hasznos írást. Azt én is tudom, hogy a régi felületen hogyan kell sablont feltölteni, csakhogy már nem engedi a régit használni! :/