Google plus button

A Google Plusz gombnak  hasonló a rendeltetése, mint a Facebook Tetszik gombnak,  a blogger.com blogban alapból benne van, mivel a blogspot blog is a Google ingyenes szolgáltatása, itt tartalmazzák nekünk a ÷1 gombot az oldalelemek, és minden bejegyzés alatt megtalálható. Nem kell mást tenned, csak hozzáadod a  megfelelő modult, illetve oldalelemet.
Van egy másik lehetőség is, kattints a Modul hozzáadása fülre, ezt találod:
Kattints, ahova nyíl mutat, majd a következő oldalra jutsz, amit ki kell tölteni, nem nagy ügy.
Adjál címet, pl Itt vagyok vagy Kövessél, ami neked szimpatikus, a következő sorba írd be az azonosító számodat, amit a Google÷ oldaladon a profilodra kattintva a böngésződ címsorában találsz.

Így néz ki:
Csak a számot másold ki arról a részről, amit bekereteztem, majd választhatsz, hogy világosat akarsz vagy sötétet, amelyik illik a blogodhoz, felül az előnézetben láthatod a kinézetet, és Mentés.

Ha ez nem elég, nem elégít ki, akkor ide kattintva választhatsz több megjelenés közül, igaz egyenlőre csak angolul érhető el az oldal, de egyszerű.Itt négy button van, kattints arra a képre, amelyik jobban tetszik vagy lépjél tovább a Learn more füllel.


Ja, majd elfelejtettem, ehhez be kell hogy legyél jelentkezve a Gmail fiókodba, így a Google+ Page mellett ott lesz a neved vagy az oldalad.
Features mellett kipróbálhatod, melyiket jelöld be, hogy melyik milyen, a jobb oldalon mindig látod, majd válaszd ki a nyelvet a Language melletti legördülő menüben, és készen is vagy. Másold ki a script- et, majd  keresd a Javascript modult, illeszd be a kódot és Mentés.

Nincsenek megjegyzések :