Adsense hirdetések elhelyezése a blogger blogbanA blogger irányítópultján kattints a Bevételek fülre, a Hirdetések megjelenítése a blogban mellett jelöld ki a kört az igen gomb mellett.
A Megjelenítés mellett a legördülőben jelöld ki hogyan szeretnéd megjeleníteni.
Három lehetőség közül választhatsz:
1. Hirdetések megjelenítése az oldalsávon és a bejegyzésekben (ez a legjobb a blogger blogba)
2. Hirdetések megjelenítése az oldalsávon
3. Hirdetések megjelenítése a bejegyzések alatt
Miután ezzel meg vagy, mentsed el a beállításokat.
Majd olvasd el a hirdetési tippeket, nagyon hasznos dolgokat találsz. Nézd meg a blogodat és láthatod a hirdetéseket, persze még lesz rajta mit igazítani, menj az Elrendezés fülre. Az oldalsávon láthatod, hogy ott van az AdSense modul, kattints ott szerkesztésre, és több módon alakíthatod ki, ahogy tetszik Neked.
Válaszd ki a formátumot, négy méret van, ami ajánlott, attól függ mekkora helyed van rá, kijelölheted azt is, ha csak szöveges hirdetéseket szeretnél, de jobb a szöveg és kép, mert a képes hirdetésre kattintásért többet fizetnek. Választhatsz színeket, a legjobb a beolvadó sablon, de kell próbálgatni, ez csak egy vélemény, de mindenképpen javaslom, hogy a fejléc alá helyezz el hirdetést, mivel ott van a legjobban szem előtt. Menjél a Modul hozzáadása fülre, keresd az AdSense modult, jelöld ki a nagy szalaghirdetést, és húzd a modult a fejléc alá.
A bejegyzések alatti hirdetéseket szintén az Elrendezés, Blogbejegyzések, Szerkesztés fülekre kattintva tudod beállítani.

1 megjegyzés :

Névtelen írta... [Válasz erre...]

Szia! Én a beállítások után nem tudom nem tudom elmenteni, mert azt írja nem lehet menteni. Mi lehet ennek az oka? Mit csináljak, hogy megjelenjenek a hirdetések a blogomon?